Primer Concert de l’any 2024

La Societat Musical presenta el Concert de Primavera el proper 4 de maig dins de la campany Excel·lent Música de banda de la Diputació de València.

Un programa molt variat i divers amb presència, entre d’altres, de compositors valencians.

Vos esperem a totes i tots!!!

Santa Cecília ’23

Arriba novembre i amb ell la nostra festa: Santa Cecília, patrona dels músics i festa de la música. La Societat Musical ha preparat com sempre una sèrie d’activitats i actes per a celebrar la nostra festa. Un dels moments mes especials, es donarà en el concert on rebrem els nous components de les nostres agrupacions musicals que en aquest any seran:

Banda Juvenil:

  • Vicente Pérez Ibáñez ( Clarinet )
  • Irene Ricart Tomás ( Clarinet )
  • Ramses Marsel Croitoriu ( Tuba )
  • Héctor Garcia  Gil  ( Bombardí )
  • Marcel Navarro i Sanjerónimo ( Bombardí )

Banda simfònica:

  • Marcos Urquiza García ( Trombó )
  • Pau Mas Marrades  ( Percussió )

Vos esperem a totes i tots participants de tots els actes i a celebrar que un any mes som banda!!

La societat Musical fa un homenatge al mestre Serrano en el seu concert Excel·lent

El passat 1 de juliol, la banda de la Societat Musical va realitzar el concert de la campanya Excel·lent Música de banda de la Diputació de València.

Aquesta campanya en la que s’interpreta música de compositors valencians, va estar centrada en la figura del Compositor de Sueca Jose Serrano. Vam escoltar un recull d’obres d’aquest compositor. A més a més, vam contar amb la presència del cantant Valencià, Fran Vianna, que va posar veu a les obres més afamades per als valencians com són El Fallero, València Canta i l’Himne Regional.

Vos deixem dos videos del concert per si voleu tornar a escoltar les obres o no vau poder estar en el concert.

El motete. Jose Serrano.
Valencia Canta. Jose Serrano. Veu: Fran Vianna.

Concert d’Estiu. Concert Excel·lent.

Vos presentem el concert d’estiu d’aquest any que realitzarem el dia 1 de juliol de 2023 en la plaça de l’església. Aquest concert està enmarcat dins de la Campanya Excel·lent- Música de banda de la Diputacio de València i amb la col·laboració, com no, de l’Ajuntament de la nostra localitat.

A la primera part, un concert dedicat al mestre Jose Serrano amb motiu del 150 aniversari del seu naixement i en la segona part, una música ben refrescant per a entrar en l’estiu a bon ritme.

Concert Excel·lent Música de banda

El divendres 13 de maig la Societat Musical va realitzar el concert de primavera amb un repertori ben interessant per als amants de la música de banda. El concert, dins de la campanya Excel·lent de la Diputació de València, va donar interpretació a peces musicals de compositors valencians i també compositors americans en la segona part del Concert.

Vos deixem ací la peça Dansa Oriental del Compositor Jose Manuel Izquierdo.

El dia 16 de juliol tornarem a tocar en el concert d’estiu del qual vos anirem donant més informació.

Primer Concert de l’any 2022: Concert de Primavera.

Vos anunciem el primer concert d’aquest any que realitzarem el 13 de maig de 2022. Serà el Concert de Primavera que realitzarem dins de la campanya de la Diputació de València: Excel·lent Música de Banda.

En breu donarem més informació per a la sol·licituds d’entrades per a l’assistència al Concert.

Es convoca l’assemblea general de socis 2022

La Junta directiva de la Societat Musical convoca a totes i tots els socis a l’assemblea que tindrà lloc el dia 1 d’abril de 2022 a les 22:00 h.

L’assemblea general és una cita important on la junta directiva donarà compte de la gestió al llarg de l’any 2021 i dels projectes que prepara la societat en aquest exercici. Per aquest motiu, volem animar a tots els asociats a participar de la mateixa.

En breu totes i tots el socis rebran la convocatòria formal per a aquesta cita. Vos esperem!!

Assemblea general (abans de la pandèmia)